Artventures Wijnberg


Beleef een unieke week met je eigen groep op een schitterende locatie

Heb jij interesse om een keer met jouw eigen groep een mooie week te beleven? Hier onze brochure!
Wandelen en schilderen in één week bij Artventures Hongarije

Beleef een unieke week met je eigen groep op een schitterende locatie

2 reisdata: 18 t/m 25 augustus of
25 augustus t/m 1 september 2024

Heb jij interesse om een keer met jouw eigen groep een mooie week te beleven? Hier onze brochure!
2 reisdata:  18 t/m 25 augustus of 25 augustus t/m 1 september 2024

Een week­je er hele­maal tus­sen uit, schil­deren, beeld­houwen, ont­span­nen, of jouw ac­tivi­teit naar keuze !!

Ontdek Hongarije

Een week vakantie in een oase van rust en natuur. Heerlijk onthaasten met gelijkgestemden.

Beeldhouwen

Workshops beeldhouwen o.l.v. een ervaren kunstenaar. Met albast, speksteen of basalt.

Kunst creëren?

Kunst creëren o.l.v. jou zelf als docent (schilderen, beeld-houwen, schrijven, fotograferen etc.)

All inclusive!

Deze reis is all inclusief vanaf het vliegveld in NL of BE. (vliegtickets worden apart geboekt)
2 reisdata:  18 t/m 25 augustus of 25 augustus t/m 1 september 2024

Met een eigen groep naar Hongarije komen

Je bent kunstenaar, coördinator of docent van een vereniging / academie etc. en je hebt in ieder geval een groep cursisten die jouw cursussen of workshops volgen. Wat is er dan leuker om met een select gezelschap een mooie "kunst"-vakantie te beleven in een omgeving die hier perfect voor geschikt is. En niet alleen dat; wij regelen de gehele vakantie van begin tot eind waarbij jij je alleen concentreert op het geven van de cursussen of workshops.


De kracht van ons concept ligt in het feit dat juist jouw cursisten/leerlingen het leuk vinden om met jou een leuke vakantie-week te beleven in een totaal andere omgeving. En 'vakantie' is natuurlijk altijd leuk. . . . . Jij hebt de deelnemers en wij regelen de rest!
We hebben de accommodatie, de faciliteiten, maar ook de expertise om zo'n week tot in de puntjes te verzorgen, en hebben hier ook vele jaren ervaring in. Een win-win situatie dus.


Maar de bottom-line is, dat JIJ het ziet zitten om dit met jouw cursisten/leerlingen te doen. Onze eigen ervaring is, dat juist door dit soort activiteiten de aanwas van (onze) cursisten in Nederland aanmerkelijk is gestegen. En . . . het is ontzettend leuk en je verdient er nog geld mee ook.

Wellicht, en zoals je eerder hebt aangegeven, is ons concept iets voor jou. M.a.w. we zouden het leuk vinden om met je samen te werken!
Sommige deelnemers komen nu al een aantal jaren naar Hongarije met hun eigen cursisten. (één zelfs 2 weken :-) per jaar). We begrijpen heel goed dat het moeilijk is om een dergelijk avontuur op te zetten, en het is ook niet iets dat je 'eventjes tussendoor' regelt. Maar het kan! Zelfs dit jaar nog of anders 2025.

Enkele high lights

Wij regelen de gehele reis voor jou, en voor alle deelnemers, vanaf Nederland of België naar Boedapest en terug.
Wij hebben eigen bussen voor transfers naar het vliegveld en alle uitstapjes in de omgeving zoals bijvoorbeeld een dagje naar het mooie Balatonmeer.
Wij hebben eigen accommodatie voor maximaal 14 deelnemers verdeeld over 3 luxe vakantie-huizen allen dicht bij elkaar voorzien van terrassen en zwembad.
Alle maaltijden, zoals een heerlijk ontbijt, lunch en diners worden verzorgd op de locatie door onze locale kok. Ook is restaurant-bezoek in de buurt mogelijk.
Aan het eind van de week is er een Hongaarse avond georganiseerd met live-muziek en dans. Een mooie afsluiting van een heerlijke week.

Jouw eigen webpagina ter promotie van jouw activiteit


Om jouw mensen te informeren en eventueel de aanmeldingen vast te leggen, kunnen we een website-tje maken waarop de high lights van jouw workshops staan vermeld en waarop de deelnemers kunnen inschrijven. Dit hoeft natuurlijk niet, maar is eventueel nuttig als je zelf geen of weinig mogelijkheden hebt om jouw activiteit te promoten.

Klik  op onderstaande screenshots en de links eronder om de webpagina's te bekijken. 

Alle teksten, kleuren en foto's (en domeinnaam) passen we aan naar jouw stijl en je kunt dit gebruiken om bijvoorbeeld via je eigen site of socials reclame te maken voor jouw week komende zomer. En er is een inschrijfformulier waarop jouw deelnemers kunnen boeken.

Hallo! Mooi dat je interesse hebt in een leuke vakantie in de zomer met jouw eigen groep. Ik ben Annerie Mol en samen met mijn man in 2003 naar Hongarije vertrokken. Een heerlijk land dat sinds 2004 lid is van de EU met gastvrije mensen, veilig en overwegend katholiek. Een land waar de tijd 40 jaar stil lijkt te hebben gestaan, maar waar alles toch goed geregeld is. Ik organiseer sinds 2005 creatieve workshops op onze schitterende locatie in Somogyacsa, een klein dorpje in de glooiende heuvels van Hongarije. Sinds enkele jaren bied ik ook andere kunstenaars de mogelijkheid om met hun eigen groep naar onze locatie af te reizen. Je geeft dan de workshops op jouw gebied. Dit kan zijn schilderen, beeldhouwen, mozaïek, boetseren, fotografie, dichten, schrijven of een andere activiteit of kunstvorm. Natuurlijk is niet alles mogelijk. We overleggen.

Het zijn kleinschalige vakanties waarbij je logeert in één van onze vakantiehuizen die allen dicht bij elkaar staan. We hebben alles in eigen beheer, mooie authentieke accommodaties, een groot, licht en volledig ingericht atelier, een gezellige bar, uitstekend transport en zitten op een plek met weergaloze uitzichten direct vanaf je terras of zwembad, midden in de vrije natuur. 

Annerie Mol Creatief in Hongarije

21 jaar

in Hongarije!

3500+ gasten

gingen je voor!

1 mooie

week vakantie!

Brochure aanvragen