Artventures Vliegtuigvleugel schildervakanties

Wij regelen je vlucht

Het enige dat jij doet is naar het vliegveld gaan

Logos airlines Artventures schildervakantie

We vliegen met verschillende maatschappijen

Als je een mooie schildervakantie naar ons in Hongarije wilt boeken, kunnen wij, tegen kostprijs, de vliegticket voor je regelen. Je hoeft alleen maar naar het vliegveld te gaan, en onze bus staat in Budapest voor je klaar.

Tijdens het boeken van je schildervakantie kun je aangeven of wij de ticket voor je regelen. Bij groepsreizen is de transfer van Budapest naar onze vakantie-locatie dan helemaal gratis!

Wij zoeken de best mogelijke vliegticket voor jouw vakantie. Dit is afhankelijk van welke maatschappij het beste aanbod heeft, de beschikbare data en uiteraard de prijs. Ruim vooraf kiezen we de luchthaven waarvan de groep vertrekt, zodat iedereen tegelijk in Budapest aankomt. Vanaf het vliegveld in Budapest wordt je opgehaald en gebracht naar je vakantie-locatie in Somogyacsa. Afhalen/brengen in Nederland/België naar het vliegveld is eventueel ook, tegen kostprijs mogelijk.

Welke creatieve vakantie wil jij gaan doen in Hongarije?

Schildervakantie in Hongarije

In de groep, persoonlijke aandacht. Begeleid door Annerie, die je gaandeweg technieken aanreikt waarmee je verder kunt. Lekker creatief en actief ben je bezig, met als doel dat je blij bent, ontspannen en langzamerhand leer je loslaten. We beginnen daarom met een korte meditatie om je hoofd leeg te maken en de rust in jezelf anders bekeken. De vakantieweken staan in het teken van puur, natuur, genieten, creativiteit, mindfull, wellness en cultuur. Je kunt bij Annerie alle kanten op, zoals bijv.: beeldhouwen uit speksteen, schilderen van impressionistische landschappen, abstract, portretten. Het is fijn dat (bijna) alles mag en niets moet. Het schilderen is geschikt voor iedereen .... om te schilderen hoef je niet te kunnen tekenen.

Wandel- èn Schildervakantie

Wil je tijdens je vakantie creatief bezig zijn maar wil je dit afwisselen met heerlijke wandelingen? Dan hebben we de perfecte combinatie voor je namelijk: Wandel- én Schildervakantie. In de ochtenden gaan we wandelen met gids en 's-middags kun je heerlijk schilderen o.l.v. Annerie in het atelier, buiten, of we gaan naar een andere mooie plek. De wandelingen zijn specifiek uitgezocht door onze gidsen en niet al te lang. De tochten variëren van 8 tot ca. 12 km, dus je loopt dan 2,5 tot maximaal 3,5 uur. Bij thuiskomst staat er een heerlijke lunch voor je klaar. Wanneer je je eerst even wil opfrissen, of een duik wilt nemen in het zwembad kan dat. Samen genieten we van de lunch en daarna is het even rusttijd (siësta).

Vragen over onze schilderreizen of te boeken vluchten? Neem gerust contact op.