DEB-7 boot Garantiefonds GGTO

Zekerheid met het GGTO Garantiefonds

Artventures is aangesloten bij het GGTO garantiefonds en de reis-branchevereniging VvKR. Jouw geld is dus gegarandeerd veilig bij ons!

GGTO-logo

GGTO Garantiefonds

Je hebt het vast wel eens gehoord. Mensen hebben geboekt bij één of andere onbekende reisorganisator en zijn dan ineens hun geld kwijt omdat de reisorganisatie plotseling failliet is. Bij Artventures heb je in ieder geval de zekerheid dat dit niet kan gebeuren. Jouw geld is veilig bij ons. Wij zijn namelijk aangesloten bij het GGTO garantiefonds. Je kunt ons zelfs een aantal keren vinden in de deelnemerslijst onder nummer 1568.

Het GGTO garantiefonds heeft strenge toelatingscriteria en keert altijd uit aan consumenten, in geval een reisorganisatie failliet gaat, of de terugreis ineens niet meer kan regelen. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge financiële voorwaarden. Voor jou dus een geruststellende gedachte om zonder zorgen op vakantie te gaan.
Touringcar Bus Artventures

Waar staat GGTO voor

De letters GGTO staan voor Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators. Het Garantie­fonds GGTO garandeert reizigers die een pakketreis **) hebben geboekt bij een aan­gesloten touroperator dat zij het reeds betaalde deel van de reissom terug krijgen indien de touroperator in financieel onvermogen komt en de reis om die reden niet naar behoren kan uitvoeren. Dat kan zijn voor het vertrek maar ook tijdens de reis.
Bovendien garandeert het Garantiefonds GGTO tijdens uw verblijf uw terugreis indien de touroperator, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorgdragen.


**) De garantie wordt geboden op pakketreizen, zoals schildervakanties, creatieve vakanties, combinatie-reizen en complete arrangementen. De garantie wordt niet geboden op losse boekingen van accommodaties of vliegtickets. Voor dergelijke boekingen brengen wij dus ook geen klantenbijdrage in rekening.

Mini-bus Artventures 9-persoons

Aangesloten touroperator

De aangesloten touroperator draagt het GGTO-logo op haar website en briefpapier en refereert aan de garantieregeling van het Garantiefonds GGTO in haar reisvoorwaarden.
Op de website van GGTO vindt u alle aangesloten touroperators terug. Staat uw reisaanbieder er niet bij? Dan biedt deze reisorganisatie geen garantie via het garantiefonds.

De touroperator brengt haar reizigers voor deze garantieregeling een klantenbijdrage van € 9,- per persoon in rekening. Met deze bijdragen, die worden afgedragen aan de GGTO, wordt het garantiefonds opgebouwd en onderhouden. Heeft u geboekt bij een aangesloten touroperator, en is deze touroperator in financieel onvermogen gekomen, en heeft u de reissom reeds (gedeeltelijk) voldaan, dan kunt u uw schade claimen bij het GGTO.

VvKR-logo

Artventures en VvKR

Artventures is ook lid van de Vereniging voor Klein­schalige Reis­organi­saties VvKR. De leden zijn ervarings­deskundigen en staan voor een persoon­lijke benadering en zijn gericht op klein­schalig toerisme. De reizen worden uitgevoerd met kleine groepen of op individuele basis en de overnachting zijn vaak in authentieke accommo­daties op unieke locaties en met respect voor de lokale cultuur, tradities en werkwijzen. Deze reis­specialisten onderscheiden zich door hun betrokkenheid en expertise. Lidmaat­schapnr. Artventures: 19015.

Wij bieden je verschillende creatieve vakanties aan

Schildervakantie in Hongarije

In de groep, persoonlijke aandacht, begeleidt door Annerie, die je gaandeweg technieken aanreikt waarmee je verder kunt. Lekker creatief en actief ben je bezig, met als doel dat je blij bent, ontspannen en langzamerhand leer je loslaten. We beginnen daarom met een korte meditatie om je hoofd leeg te maken en de rust in jezelf anders bekeken. De vakantieweken staan in het teken van puur, natuur, genieten, creativiteit, mindfull, wellness en cultuur. Je kunt bij Annerie alle kanten op, zoals bijv.: beeldhouwen uit speksteen, schilderen van impressionistische landschappen, abstract, portretten. Het is fijn dat (bijna) alles mag en niets moet. Het schilderen is geschikt voor iedereen .... om te schilderen hoef je niet te kunnen tekenen.

Schilderen èn Wandelen

Wil je tijdens je vakantie creatief bezig zijn maar wil je dit afwisselen met heerlijke wandelingen? Dan hebben we de perfecte combinatie voor je namelijk: Schilder- én Wandelvakantie. In de ochtenden gaan we wandelen met ervaren gids en 's-middags kun je heerlijk schilderen o.l.v. Annerie in het atelier, buiten, of we gaan naar een andere mooie plek. De wandelingen zijn specifiek uitgezocht door onze gidsen en niet al te lang. De tochten variëren van 8 tot ca. 12 km, dus je loopt dan 2,5 tot maximaal 3,5 uur. Bij thuiskomst staat er een heerlijke lunch voor je klaar. Wanneer je je eerst even wil opfrissen, of een duik wilt nemen in het zwembad kan dat. Samen genieten we van de lunch en daarna is het even rusttijd (siësta).